Online træning – bevægelse og vejrtrækningsteknik

Ved denne træningsform får du udleveret en skærm eller tablet via os, som du stiller op i dit hjem, eller du kan bruge din egen skærm til at logge på vores system med

Du har mulighed for at låne en tablet eller vælge, at vi installerer en 21″ skærm hos dig med et brugervenligt system som kan tilgås enkelt og nemt. Begge typer skærme har store brugervenlige knapper til den daglige brug og navigation. Ingen mus, tastatur eller modem. Du kan også bruge din egen computer, nyere tablet eller smartphone.

Når man har en kronisk lungesygdom, er man tilbøjelig til at nedsætte det tidligere fysiske aktivitetsniveau – ofte på grund af frygten for åndenød. Derfor svinder konditionen, muskelkraften og udholdenheden. Nu kan du træne din lungekapacitet hjemme i din stue – trygt og sikkert via vores system.

Den store 21″ skærm eller tabletten vil modtage opkald fra instruktøren, ligesom der kan tilgås videoer, informations materialer og hjælp. Herudover er der mulighed for kontakt til andre brugere, gratis trænings-videoer, videoer med tema KOL, streaming video af sociale arrangementer som KOL-kor, foredrag, ud-af-huset-besøg m.m.. Der er dermed også en stor social parameter med indbygget netværk i systemet. Vi udvider løbende vores tilbud online.

Vælg imellem 2 af følgende hold, herunder og vælg en passende ugedag:

  • Teletræning / bevægelsestræning: Her opnås øget fysisk styrke og bedre udholdenhed gennem træning, øget kendskab til lungernes funktion og den rette vejrtrækning og øget livskvalitet og erfaringsudveksling med andre i samme situation. Vores instruktør er uddannet ergoterapeut.
  • Vejrtrækningsteknik: Få mere udnytte af din lungekapacitet med den rigtige vejrtrækning. Holdet fokuserer helt og holdent på at lære den rette vejrtrækningsteknik, som er så vigtig for lungefunktionen.

Bevægelsestræning

Mandage

Kl. 14.30 – 15.15

Online

Bevægelsestræning online

Underviser: Charlotte Grams
Pris: 340 kr for sæson

Tirsdage

kl. 13.00 – 13.45

Online

Bevægelsestræning online

Underviser: Lena Ellegaard
Pris: 340 kr for sæson

Onsdage

Kl. 10.30 – 11.30

Online

Bevægelsestræning online

Underviser: Susanne B. Madsen
Pris: 340 kr for sæson

Torsdage

Torsdage kl. 14.30-15.15

Online

Bevægelsestræning online
Underviser: Charlotte Grams

Pris: 340 kr for sæson

Vejrtrækningsteknik

Mandage

kl. 10.15-11.15

Online træning

Vejrtrækningsteknik
Underviser: Rikke Damkjær
Pris: 340 kr. sæson