Om AAL og AAF

Aftenskolen Aktive Lunger (AAL)

Aftenskolen Aktive Lunger er en aftenskole der tilbyder holdtræning for borgere med KOL, astma eller andre lungesygdomme, udover svømmetræning for den generelle befolkning.

Astma-Allergi Foreningen (AAF)

Astma-Allergi Foreningen er en patientforening der arrangerer aktiviteter for familier og enkeltpersoner med lungeproblemer som KOL, astma og overfølsomhed. Foreningen tilbyder også svømmehold i Odense Kommune.

I aktivitetshuset på Blangstedgårdsvej 1, 5220 Odense SØ finder du vores medarbejdere og lokaler med indretning til fysiske aktiviteter, ligesom en del af vores aktiviteter foregår på eksterne adresser. Svømmeholdene vil foregå i en af kommunens svømmehaller.

Et familie-årskontingent i Astma-Allergi Foreningen koster kr. 225,-, mens et personligt medlemsskab koster kr. 110,-

AAL og AOK har individuelle bestyrelser, vedtægter og opgaver.

Formål

Foreningens formål er at forbedre livskvaliteten, såvel socialt som medicinsk, for alle der direkte eller indirekte er berørt af overfølsomhed – herunder specielt astma og allergi. Foreningens formål fremmes ved:

  • At afholde aktiviteter for alle børn og unge til forbedring af deres livskvalitet.
  • At tilbyde undervisning, studiekredse, foredragsvirksomhed, forældre/børn aktiviteter samt andre oplysende og sociale tiltag for alle til fremme af foreningens formål.

Duft og allergiske hensyn

Af hensyn til de personer som har problemer med dufte, er der krav til besøgende om ikke at bruge parfumerede produkter ved deltagelse i foreningens aktiviteter.

Bestyrelsen i AAF

Formand:Ine Møller Hansen
NæstformandOle M. van Gils Hansen
Bestyrelsesmedlem:Vibeke Jørgensen
Bestyrelsesmedlem:Charlotte Hansen
KassererOle M. van Gils Hansen